Storitve

Kaj je odgovorna zastavitev?

Zastavljalnica ni namenjena prodaji predmetov, temveč njihovi zastavitvi – začasni odtujitvi v zameno za denar. Da bo vaša zastavitev preudarna in odgovorna, je potrebno zastaviti predmet primerne vrednosti, katerega odtujitev ne bo bistveno vplivala na vaše življenje, prav tako pa je potrebno razmisliti o trajanju zastavne pogodbe.

Kako do hitrega denarja?

Ob zastavitvi lastnine vam je denar na voljo v enem samem dnevu, dokumentacija, ki je potrebna za sklenitev pogodbe med stranko in zastavljalnico, pa je urejena hitro in preprosto. Razmisliti morate le o tem, kaj boste zastavili, oziroma kolikšen znesek denarja potrebujete. Zastavitev je najbolj enostavna sodobna pot do posojila.

Zastavljalnica na dlani

Določite znesek, ki ga potrebujete. Določite vreden predmet, ki ga trenutno ne potrebujete. Rešitev je na dlani – v naši zastavljalnici vam omogočamo zastavo različnih predmetov, vse od sodobne tehnologije do nakita in celo avtomobilov. Sklenitev pogodbe je hitra in preprosta, denar vam je hitro na voljo, svoje predmete pa lahko ob vračulu denarja dobite nazaj.

Pošljite povraševanje že danes >